Beaute Neuve

Een stralende mooie, nieuwe huid

De opperhuid bestaat uit ongeveer 30 cellagen. De bovenste lagen, die vaak droog zijn, verminderen de uitstraling van het gezicht. Door "peelende" behandelingen toe te passen is het mogelijk deze doffe cellen met zachtheid te verwijderen en de uitstraling van nieuwe cellen tevoorschijn te halen. De fruitzuren van de Peel’In gel dringen tussen de dode huidcellen om de verbindingen tussen de cellen te verbreken, terwijl het Peel’Out schuim de dode cellen met zachtheid verwijdert. Aan het eind van de behandeling regenereert het CLARIMASQUE met pure vitamine C de elastische vezels, geeft de huid nieuwe uitstraling en vervaagt bruine vlekken.

Bestrijdt de celveroudering en bruine vlekken voor een jeugdige uitstraling

Door vermoeidheid, stress of veroudering verliest de huid haar uitstraling en haar elasticiteit en verschijnen er bruine vlekken. De opperhuid is bedekt met "droge cellen", de celvernieuwing neemt af, de teint ziet er dof en verstikt uit. Een behandeling voor de nieuwe uitstraling, of liever een kuur van 3 behandeling om de huid te verhelderen en bruine vlekken te bestrijden, maakt deze overtollige cellen los van het huidoppervlak, waardoor de huid weer kan ademen. De celvernieuwing wordt versneld en u zult uw gezicht weer in een nieuw licht zien, jeugdiger en stralender.

De geheimen van de behandeling:
Peel’in peel’out
De Peel’in gel met fruitzuren maakt de dode huidcellen los van de levende cellen, terwijl het Peel’out schuim de dode cellen exfolieert en zo de uitstraling van de nieuwe cellen tevoorschijn brengt.

Dermanove
Diepgaande celgeneratie door het regenererend serum Dermanove, dat in de huid van gezicht en hals wordt verspreid en waar er u een heerlijke massage mee geven.

Clarimasque
De verhelderende werking van pure vitamine C op de huid en op bruine vlekken. Dit masker laten we 15 minuten intrekken.

Prijs

Gehele behandeling € 69,00

Eigenschappen

  • Reiniging
  • Epileren/harsen
  • Peel in/Peel out
  • Onreinheden verwijderen
  • Massage
  • Masker
  • Nabehandeling