Producten

Guinot

produkt GuinnotVanaf 1998 werk ik in de salon met een geweldig cosmeticamerk: Guinot. Daarmee hebben we de top van de schoonheidsverzorging in huis gehaald. Guinot is wetenschappelijk ontwikkeld en is in dertig jaar uitgegroeid tot het meest vooraanstaande Franse instituutmerk voor salonbehandelingen. Het biedt een complete, geavanceerde lijn verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en voor in de zon. Er zijn producten voor vrouwen voor mannen.

 

Uw huid leeft!

Uw huid vernieuwt zich iedere dertig dagen. Met andere woorden: uw huid leeft! De juiste verzorgingsproducten maken haar nog mooier. Guinot heeft als eerste verzorgingsproducten ontwikkeld met 56 biologische werkstoffen die ook in uw eigen huidcellen leven. Zo kunnen de producten onder meer huidveroudering voorkomen en de huid vitaliseren. Maar ook verzorging, bescherming en reiniging zijn bij Guinot in goede handen. Niet voor niets staat dit merk al dertig jaar aan de top en kiezen de meest veeleisende vrouwen keer op keer voor Guinot.

Masters Colors

De unieke make-uplijn van MASTERS COLORS is speciaal ontwikkeld voor visagisten en schoonheidsspecialisten. Het is een makkelijke, snelle en bovenal mooie make-up, geschikt voor elk type vrouw. mastersGeen wonder dat deze producten van de make-up experts uit Parijs in veel salons gebruikt worden. Het complete assortiment van MASTERS COLORS is opgebouwd uit ruim, 100 prachtige tinten voor ogen, lippen en nagels.

Daarnaast is er een breed scala aan foundations, emulsies en verzorgende huidcrèmes. Alle make-upproducten zijn vrij van gen-stoffen en vervaardigd door formule-experts met gebruikmaking van de allernieuwste technologieën en trends. MASTERS COLORS herontdekt de kunst van het maquilleren.