Skin Rejuvenation

IPL Huidverbetering bestrijdt de tekenen van het ouder worden met flitslicht.

Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren pigmentvlekken, rode adertjes en rimpeltjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

Met skin rejuvenation kunnen we de volgende aspecten behandelen:

Huidverslapping

Waaronder kleine rimpels en lijntjes en algehele verslapping van de huid. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid.
Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om je huid jong, stevig en soepel te houden.

Na je 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af en om en nabij je 40e levensjaar is nog maar 30% van je huidcellen actief!! Hierdoor veroudert je huid en ontstaan er rimpels, je huid wordt dunner en slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op je huid.

Werking

Onder de technieken die bekend zijn om de gevolgen van huidveroudering tegen te gaan, is I.P.L. (Intense Pulse Light) één van de veiligste en meest doeltreffende methodes. De huidveroudering wordt krachtig in de diepte tegengegaan en werkt in harmonie met de natuurlijke processen van je huid.

Collageen stimulatie door middel van gepulseerde licht
Zorgt voor een toename én herverdeling van het collageen, waardoor het netwerk van vezels zich kan herstellen. Ook neemt de bloedcirculatie en daarmee de zuurstofvoorziening in de huid sterk toe en wordt het bindweefsel van de huid effectief en krachtig ontgift. Hierdoor wordt de huid weer dikker, steviger en diepe rimpels worden minder terwijl fijne rimpels zullen verdwijnen.

Effectiviteit

De behandeling is vooral effectief bij beginnende huidveroudering. In een verder gevorderd stadium kunnen we met deze I.P.L. behandeling nog wel een duidelijk zichtbaar resultaat van 80% vermindering behalen. De behandeling is veilig en nagenoeg pijnloos.

Talgklierafwijkingen

Waaronder acne, verwijde poriën en littekenweefsel.
De oorzaak van acne vulgaris wordt toegekend aan bacteriën, dode huidcellen, cel ophopingen, de hormoonhuishouding en genetische eigenschappen.Hyperactieve talgklieren veroorzaken ontstekingen aan de huid. De IPL acne behandeling veroorzaakt een reactie die de acne bacteriën op de huid vernietigd. De huid absorbeert de lichtenergie en zet deze om in warmte waardoor de acnebacterie wordt vernietigd.
Het duurt twee tot drie weken voor het resultaat zichtbaar is en de ontstekingen afnemen. Ook de roodheid die veroorzaakt wordt door de acne wordt zichtbaar minder.

Pigmentafwijkingen

Waaronder sproeten, hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken.
Pigmentvlekken zijn een gevolg van een ophoping van pigment (melanine) en zijn in het algemeen goed te behandelen. Door de behandelingen halen we het pigment wat dieper in de huid gelegen is naar boven. Na de eerste 2 a 3 behandelingen wordt de pigmentvlek dan ook donkerder. Er zullen kleine kostjes ontstaan doordat de huid het overschot aan pigment van zich af gaat stoten. Na enkele behandelingen verdwijnt de pigmentvlek .

Bloedvatafwijkingen

Waaronder algehele roodheid en couperose.
Veel mensen hebben er last van: couperose, ontsierende rode adertjes in het gezicht. IPL is uitermate geschikt om de adertjes te doen verdwijnen zodat de huid er egaal en rustig uitziet. De rode bloedcellen in de adertjes absorberen het licht dat vervolgens naar de wanden van de vaatjes wordt geleid. De lichtenergie wordt omgezet in warmte waarna de couperose na verloop van tijd verdwijnt.U kunt een week lang een onbehaaglijk gevoel hebben in de huid.

Verdere informatie

Voor skin rejuvenation dient de huid blank te zijn, alleen fototype 1 t/m 5 kan behandeld worden.
Voor en na de behandeling met flitslicht mag de huid niet blootgesteld worden aan de zon of zonnebank. Het is noodzakelijk om tenminste 3 weken ervoor en erna een factor 30 te gebruiken.
De huid heeft na behandeling van pigment- of bloedvatafwijkingen enkele dagen nodig om zich te herstellen.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het type behandeling, ernst van de aandoening en de conditie van de huid. Voor het behandelen van rimpeltjes zal na gemiddeld 4 behandelingen een mooi resultaat te zien zijn. Voor hyperpigmentatie en couperose zal na gemiddeld 2 behandelingen een goed resultaat zichtbaar zijn.

Prijzen

 • Skin Rejuvenation kraaienpootjes € 40,-
 • Skin Rejuvenation bovenlip € 40,-
 • Skin Rejuvenation neus € 35,-
 • Skin Rejuvenation jukbeenderen € 50,-
 • Skin Rejuvenation hals € 65,-
 • Skin Rejuvenation wangen geheel € 65,-
 • Skin Rejuvenation decolleté € 70,-
 • Skin Rejuvenation wangen en neus €70,00
 • Skin Rejuvenation gelaat € 95,-
 • Skin Rejuvenation gelaat/hals € 125,-
 • Skin Rejuvenation gelaat/hals/decolleté € 150,-
 • Skin Rejuvenation handrug € 75,-