Tatoeage verwijderen

Tatoeages op goed doorbloede plekken herstellen zich meestal sneller. Er kan een lichte verkleuring van de huid plaatsvinden omdat de laser ook de natuurlijke pigmenten stuk schiet. Dit herstelt zich veelal in een a twee jaar.

Simpel gezegd: De laser breekt de tatoeage in de huid af door de pigmenten van de verf in microscopisch kleine deeltjes te schieten.

Prijs:
Tatoeage verwijderen vanaf €50,-

Spijt van uw tatoeage? Nu met de Pico laser goed te verwijderen!

Ook voor het verwijderen van permanente make-up, fibromen, pigmentvlekken en couperose. Eindelijk een laser die in de salon gebruikt mag worden voor het verwijderen van tattoo’s op een mooie manier met een minimum aan huidbeschadiging,waardoor littekenvorming uit blijft.

Aan de eerste behandeling gaat altijd een gratis intake vooraf. Hier wordt ook de prijs afgesproken ,omdat geen 1 tatoeage hetzelfde is.

De behandeling zelf is niet pijnloos, maar minder pijnlijk dan het zetten van een tattoo. Eventueel kan een verdovingscreme gebruikt worden. Tijdens de behandeling ontstaat de zogenaamde lasersnow, een dun vliesje dat na een paar minuten verdwijnt. De behandelde plek kan, indien nodig, gekoeld worden met een ice-pack en voorzien van verzachtende crème.

De huid kan rood en geïrriteerd zijn en kan gaan vervellen. Ook kunnen zich blaasjes vormen. Dat is niet iets om van te schrikken maar een natuurlijke reactie van een op zich herstellende huid.

Het pigment breekt in de weken daarna langzaam af. Gedurende de behandelperiode vervaagt de tatoeage steeds meer. Er zijn meerdere behandelingen nodig om al de, soms in een dikke laag aangebrachte, verfdeeltjes te verwijderen. Meerdere behandelingen kort op elkaar versnelt het proces niet en daarom zit er minimaal 8 weken tussen de verschillende behandelingen.

Voor
Tijdens
Na